Letar du efter de bästa inga WiFi RPG-spelen för Android? Du har kommit till rätt ställe! Mobil RPG-spel har avancerat mycket på bara ett par år, med några av de bästa Android RPG-titlarna där ute, till och med närmar sig PC och konsol gaming-nivå. Utvecklingen av innehåll och teknik är helt enkelt fantastiskt.

Se även vår artikel De 25 bästa offline-spelen för Android att spela utan Wi-Fi

Men med hur tillgängligt Google har gjort Android-plattformen finns det många RPG-spel för Android tillgängliga - några som är utmärkta och andra som inte är så bra. Och med nya spel som lanseras nästan varje dag, hur kan man eventuellt hitta de bra RPG-spel att spela, än mindre alla alternativ som inte kräver en WiFi eller mobil anslutning. Det är verkligen en process, men lyckligtvis behöver det inte vara det.

Det är därför vi konstruerade den här listan över våra favorit-inga WiFi-RPG-spel för Android - så att du inte skulle behöva gå igenom djupet i Google Play Store själv. Inte bara det, men du vill verkligen inte ladda ner ett slumpmässigt RPG-spel, bara för att ta reda på att det var ett stort slöseri med tid eftersom det inte uppfyllde dina behov eller innehållspreferenser. Vi gjorde det jobbet för dig. Och så här är de tjugo bästa RPG-spelen för Android som inte kräver någon internetuppkoppling. Låt oss dyka rätt in!