Jacksonville är inte din run-of-the-mill kuststad. Det är ett med det största området i de lägre 48 staterna. Dessutom är Jax, som lokalbefolkningen vill kalla det, det 39: e största storstadsområdet i USA efter befolkning.

Om du åker till River City, se till att du kommer in vid Jacksonville Zoo and Gardens och Talbot Islands. Vi rekommenderar också vänskapsfontänen och de fantastiska stränderna runt staden. Alla dessa platser ger en hisnande bakgrund till dina foton och selfies. När det gäller bildtexter är det något vi kan hjälpa dig med.

Jacksonville Zoo and Gardens Bildtexter

Jacksonville har en vacker zoo. Tillsammans med stadens trädgårdar ligger den vid stadens flodstrand. Hela platsen är spridd över 117 tunnland, med zoo med mer än 2000 djur och trädgårdarna har cirka 1 000 växter. Zoo grundades 1914 och har sedan dess anpassats för att passa många exotiska djur. Om du är mer en växtälskare har trädgårdsdelen flera sektioner. 2005 öppnade Jacksonville Zoo and Gardens sin första tematrädgård - Savanna Blooms.

Jacksonville Zoo and Gardens Bildtexter

Zoo och trädgårdar i Jacksonville är livliga. Du behöver inte skynda dig när du kommer dit; gå långsamt och njut av allt. Gå till Tiger of the Tiger and Giraffe Outlook för de bästa natursköna foton i Zoo. När du blir trött kan du koppla av i trädgårdarna. När vi laddar upp dina nya snaps, rekommenderar vi bildtexter med naturtema som förmedlar platsens skönhet.

Här är några förslag:

  1. ”Tigerns land är vackert utan tro. Kolla in det. "" Det finns inget bättre än en avkopplande promenad bland ek och magnolier. "" Titta på den fantastiska utsikten från Giraffe Outlook. "" Titta på denna leopard. Ett majestätiskt odjur. ”

Bildtexter från Talbot Islands

Det finns två Talbot-öar nära Jacksonville - Big and Little - och båda rankas bland de största turistattraktionerna i Nord-Floridas största stad. Öarna ligger ungefär 15-20 mil öster och nordost om staden. De största attraktionerna på Talbotöarna är de lokala statsparkerna. Öarna är täckta av myrar, sanddyner och havsskogar. Djurlivet som du kan hitta på öarna inkluderar utter, bobcats, kaniner, samt en mängd tidvattenpooler, såsom ostron och krabbor.

Öarna är den perfekta platsen för den aktiva naturälskaren. Aktivitet och skönheten i den otämda naturen är de viktigaste vibberna som öarna avger. Se därför till att fånga dem om du bestämmer dig för att publicera några foton online.

Här är några energiska bildtexter som hjälper dig att fånga atmosfären på dessa vackra öar:

  1. "Det är otroligt vilken skönhet som ligger bara 15 mil utanför staden." "Kajakpaddling på morgonen kommer att bygga dig upp en mycket aptit." "Att surfa nära Big Talbot Island är en fantastisk upplevelse." "Soluppgång på Little Talbot Island är något som alla borde uppleva. ”

Vänskap Fountain Bildtexter

Friendship Fountain ligger i den västra delen av Jacksonville centrum är en syn att se. Det ser vackert ut på dagen, men det lyser verkligen på natten när de färgglada lamporna tänds. Fontänen öppnades 1965 och innehöll en gång titlarna på världens högsta och största fontän. St. Johns River Park omger fontänen. Den har otaliga bord, bänkar och gott om picknickområde, vilket gör det till det perfekta stället att tillbringa en lat söndagseftermiddag.

Vänskap Fountain Bildtexter

Med över 60 pipar som kan skjuta vatten upp till 100 fot i luften ser fontänen majestätisk ut. Den omgivande St. Johns River Park är en lugn plats, perfekt för dig som vill komma bort från staden. Om du vill berika din Instagram-profil med några avslappnade picknickfoton och färgglada snaps på natten, missa inte Friendship Fountain. När du lägger till bildtexter, gör dem coola och avslappnade; gör dem lätta som söndagsmorgonen.

Här är några coola bildtexter:

  1. "Klart himmel, solsken och glass nära vänskapsbrunnen, det är så hedonism stavas." "När världens största och högsta fontän har vänskapspringan en fantastisk ljusshow efter mörker." "Livet är för kort inte att behandla dig själv på en lat söndagsmorgonpicknick vid vänskapspringan minst en gång. "" Vänskapsbrunnen springer upp när natten faller över St. Johns River Park. Ser man på!"

Stranden Bildtexter

Stränderna runt Jacksonville är något mindre populära än de runt Miami, Palm Beach och Tampa, men de har också sin rättvisa andel turister varje sommar. Neptune Beach, American Beach, Atlantic Beach och Jacksonville Beach är bland de mest framstående. Liksom många stränder runt om i staten inkluderar bad och surfing de populäraste aktiviteterna på Jacksonville stränder. Vissa som Jacksonville Beach har också golfbanor, bryggor och fantastiska restauranger.

Stranden Bildtexter

Goda tider, kul och avkoppling är de första saker som människor tänker på när någon nämner stränder. Det är ännu mer i fallet med Floridas stränder. Om du åker till en av Jacksonvilles stränder om dagen, bör bildtexterna på dina foton fånga livets och skönheten på platsen. Om du åker dit på natten, är vissa partitekster i ordning. Här är några dag- och nattförslag.

Dagförslag:

  1. "Träna hårt för nästa PGA Tour-evenemang här på Atlantic Beach." "En soluppgång på en Florida-strand är något som måste upplevas." "Vaxad och redo. För att rida på vågorna på mitt nya bräde. ”

Nattförslag:

  1. "Strandfester är de bästa festerna!" "Dansa natten borta på sanden." "Att ta en nattdimma!"

Bildtexter eller det hände inte

Om du reser till Jacksonville, FL, håll dina vänner och följare uppdaterade om dina aktiviteter. Se också till att bildtexterna ska bildtexter för att maximera deras effekt och exponering på Instagram.

Har du någonsin varit i Jacksonville? Om så är fallet, skulle du gå tillbaka dit igen? Hur skulle du bildtexter ett foto taget på semester i Jacksonville? Dela dina intryck och bildtexter i kommentarerna nedan.