Berätta för mig detta ... Finns det något bättre efter en lång dag än att sitta på din bekväma soffa med dina go-to snacks redo och njuta av din favoritprogram eller film? Ja, trodde inte det, och Couch Tuner är faktiskt en ganska anständig webbplats för att hitta filmer och TV-program som du kan titta på. Men vad händer om vi berättade för oss att vi har hittat 10 Couch Tuner-alternativ som blåser den webbplatsen ur vattnet? Tror du inte på oss? Testa dessa nästa gång du vill titta på lite underhållning:

1. YesMovies.ai

YesMovies är ett av de bästa Couch Tuner-alternativen där ute med 18000+ filmer och 15000+ TV-säsonger som du kan njuta av. Webbplatsen har ett fantastiskt snyggt gränssnitt som är snabbt och lyhörd och mycket detaljerade innehållsbeskrivningar. Den har definitivt den bästa videospelaren av alla dessa, med minsta popup-fönster, och du kan titta på allt gratis utan att registrera dig.

YesMovies

2. Movieninja.to

Movie Ninja har 20000 filmer och 11000+ säsonger med TV-program med ett fantastiskt mörkfärgat gränssnitt. Den har alla de senaste TV-programmen och filmerna tillgängliga, med ett djupgående sökalternativ tillsammans med innehållsförslag. Allt är riktigt smidigt och lyhörd, med en riktigt snabb videospelare. Den har mer innehåll än Ja-filmer men gränssnittet och videospelaren är inte lika bra, det är därför vi ansåg det som bäst.

3. Lookmovie.ag

Look Movie har förmodligen de mest balanserade funktionerna från någon av de andra webbplatserna. Gränssnittet är riktigt snyggt, med ett intressant mörkblått tema. Webbplatsens sökalternativ är riktigt snabbt, och videospelaren är en av de bästa på listan. Det erbjuder 17000+ filmer och 60000+ TV-programavsnitt, så det finns gott om innehåll att njuta av. Varför ligger det på tredje plats? Det enda skälet till detta är att det finns många pop-up-annonser när du klickar via webbplatsen, men om du inte har något emot det kan det till och med vara det bästa.

4. Moviesjoy.net

Moviesjoy har över 26000+ filmer och över 1000 fullständiga TV-program, så om det är olika som du letar efter så har den här webbplatsen täckt. Webbplatsens gränssnitt är också riktigt trevligt, med en snygg glidande sidmeny. Spelaren är lite långsammare än de tidigare nämnda webbplatserna och den erbjuder inte 1080p-videor, men allt som kompenseras av den stora mängden tillgängligt innehåll. Så om du inte hittar den en svårfångade filmen på de andra webbplatserna kan du förmodligen hitta den här.

123

123MoviesHub är förmodligen den bästa tittaren på alla dessa webbplatser, med en skarp design och fantastiska animationer. Webbplatsen är extremt lyhörd och mycket trevlig att bläddra i, och med 8000+ filmer och TV-program tillgängliga saknas innehåll att välja mellan. Sökmotorn är också den bästa från listan eftersom du kan välja mellan många olika sorteringsalternativ. Du kan till och med sortera efter skådespelare! Så om det är så perfekt, varför är det mitt i listan? Eftersom det kräver ett prenumeration tillsammans med din kreditkortsinformation, men om du inte har något emot att gå igenom det besväret är det ett av de bästa alternativen där ute.

6. Flixtor.to

Flixtor är nummer två i antalet innehåll på listan med 25 000+ filmer och 1000 + TV-program tillgängliga. Gränssnittet är riktigt trevligt och professionellt, med fantastiska sök- och sorteringsalternativ. Videospelaren är verkligen lyhörd och snabb också. Allt är ganska topp, men nackdelen är att om du vill titta på äldre filmer och TV-program måste du bli VIP-medlem på webbplatsen. Med Flixtor kan du titta på sex månader gamla filmer och 3 månader gamla TV-program gratis, så det är fantastiskt om du letar efter något nytt innehåll att titta på.

7. Vumoo.to

Vumoos gränssnitt och design är inte något fantastiskt men det är inte så illa heller. Webbplatsen är ganska smidig att gå igenom och spelaren är trevlig men ibland kan den vara lite långsam och hackig. Den har 10000+ filmer och 2000+ TV-program att välja mellan men utan 1080p-alternativ. Vumoo är ett bra val om de tidigare inte är tillgängliga.

8. Putlocker.vip

PutLocker är mycket innehållsrik med 19 000+ filmer och 7500+ TV-säsonger tillgängliga. Gränssnittet är anständigt utseende, även om det verkligen är lyhört. Sökfältet och filteralternativen är okej men de tidigare webbplatserna hade bättre alternativ. Spelaren är också trevlig även om den ibland kan vara lite långsam, och ibland har filmerna ljudproblem. Typ av opålitliga men med tanke på mängden innehåll är det fortfarande en ganska bra streamingwebbplats.

9. Gomoviesfree.sida

Utseendet på webbplatsen och gränssnittet är ganska lik PutLocker, även om videospelaren är mycket snabbare. Om allt annat var lika skulle det placeras högre, men det har mindre innehåll än PuLocker med 13000+ filmer och 2500+ TV-säsonger. Det har också många pop-ups så det kan vara lite irriterande också. Men om du inte bryr dig om annonserna och bristen på innehåll kan det vara ett bättre alternativ än det föregående.

10. Streamlikers.com

StreamLikers är sist på vår lista, men det beror inte på designen eller videospelaren eller sök- och filteralternativen. Det är till sist bara för att det har den minsta mängden innehåll att erbjuda, med drygt 3000 filmer och TV-program. Detta borde vara det sista alternativet från den här listan, eftersom de andra webbplatserna har ganska mycket mer att erbjuda än StreamLikers.

Välj den som passar dig

Som ni ser finns det riktigt bra alternativ till Couch Turner där ute, vissa har bra design, vissa har fantastiska videospelare och vissa har massor av innehåll att erbjuda. Så välj din favorit och bli binging!

Finns det något vi kan ha missat? Berätta i kommentarerna nedan.