Att ha ett syskon eller syskon är en av de största välsignelserna du kan få i ditt liv. Särskilt medan du fortfarande är ett barn.

Se även vår artikel Vad Hashtags får flest gillar på Instagram?

Friskrivningsklausul: Erfarenheten kan variera beroende på om du är den äldre, den yngre eller den någonstans i mitten.

För att klargöra är skillnaderna bara några minuter senare i livet, men under den period där du är någonstans från cirka 1 till, säg, 15-ish är där de verkligen räknar. Till exempel, om du är det yngre barnet, kan du behöva solda igenom några av följande missöden (vanligtvis till följd av ditt äldre syskon):

  1. Förlorar ständigt i grovhugga, får den trubbiga änden av pinnen när du delar godis, att ha det ovannämnda godis på mystiskt sätt försvinna när du är borta (misstänker foul play här!), Få bara skräpsmakande godis från en mångsmakad påse o 'godis, och sist men inte minst berättade Being att du är adoptiv.

Nu, så illa som vissa av dessa kan låta (särskilt nummer 4!), Gör dessa fräcka hinder en yngre syskon till en tuff och skrämmande person senare i livet, så det är allt bra i slutet av dagen. När det gäller de äldre är målet att försöka att INTE vara en hemsk person längre fram till sin vuxen ålder.

(När det gäller syskelsituationer med mer än två kan berättelsen bli lika orättvis och rörig!)

Sammanfattningen här är - oavsett åren med retad, tortyr och rasande rivalisering är syskon alltid där för varandra och det är deras kärlek som alltid vinner trots allt! Nåväl, om du vill visa din kärlek till dina syskon och särskilt göra det genom att engagera dig i den forntida konsten att skriva bildtexter på Instagram, har du kommit till rätt plats!

I den här artikeln kommer vi att presentera ett par exempel på korta men kraftfulla meningar som vackert illustrerar detta oskiljaktiga band!

De fräcka och hjärtvärmande bildtexterna om syskon

1. "Äldre syskon ... De enda som väljer dig för sin egen underhållning och slår upp alla andra som försöker."

Ganska självförklarande, verkligen. Det är dock bara retas - mestadels verbala grejer. Men ibland kan du helt oavsiktligt berätta för din yngre bror att en spis kommer att explodera på 60 sekunder eftersom mamma sätter på timern och hon är inte så förtjust i oss.

2. 'Vi är systrar. Om jag är arg på någon är du också arg på dem. Slutet av berättelsen.'

När systrar är ifrågasatta, är de onda pakterna mot målpersonen lika starka som plockningen av 100 rasande grävlingar! Om en pojke en gång gillade sig till att bli en ångest för en flicka, till exempel, och hon råkar ha systrar, bör gutten förstå det problem som han själv har fått mycket bra.

Hon har fem systrar, eller hur? Det är ytterligare 5 stinkögon som du får i skolan, pojke! (10! Vi menade 10 stinkögon till.)

3. 'Ja, du adopterades! Mamma sa till mig. '

Ah, det äldsta tricket i boken! Självkrossande och förödande för det yngre syskon, och underbart och ondt skrattande för den äldre. (Magin varar bara tills mamma får reda på det. Sedan tenderar de nämnda känslorna att återvända för det syskon som är inblandat.)

4. "Att ha massor av syskon är som att ha inbyggda bästa vänner." - Kim Kardashian

Det visar sig att Kim Kardashian varje gång i fullmåne tenderar att öppna munnen och producera något meningsfullt. Efter att ha blivit välsignad med ett gäng systrar, vet den knubbiga kändisen säkert vad det betyder att ha deras stöd och kärlek från den ålder hon lärde sig gå! (För rekordet räknas detta uttalande fortfarande även om du inte har många syskon. Bara några bör göra susen.)

5. "Syskonförhållanden är komplicerade. Alla familjerelationer är. Titta bara på Hamlet. '- Maurice Saatchi

Spoiler varning! Som ni säkert kanske visste, slutade Shakespeares Hamlet inte exakt bra för, i stort sett alla inblandade, och majoriteten av karaktärerna var släktade. Nu föreslår vi inte ytterligare meddelanden om oenighet och strider mellan bröderna och systrarna, men kämpar brukar hända en gång i taget.

För att förvandla denna regelbundna händelse till en rejäl Instagram-bildtexter, använd det ovan nämnda fräcka citatet från herr Saatchi själv! Bonuspoäng för att få människor att tro att du har läst Hamlet! (Bra för dig om du faktiskt gjorde det.)

Nedersta raden - "Allt är bra som slutar bra!" - för att citera den stora bard som vi nämnde ovan. Även om de kretsar, kranglar och på annat sätt gör varandras liv eländiga, i slutet av dagen älskar syskon varandra och kommer att göra det till slutet av deras dagar!

Vi hoppas att dessa bildtexter inspirerade dig att ladda upp något smart eller roligt till ditt Instagram-konto. Så lycka till med dina åsikter, diagram och vad inte, och jubel!