Den här artikeln är tillägnad alla de lidande människor, som upplever dagar och älskar humor. Om humor kan göra hela skillnaden är du inte ensam!

Vi är här för att hjälpa dig att lyfta dig från depression och få lite inspiration från vår fantastiska samling av de bästa roliga citat som vi kan hitta på Internet!

Man kan säga att det inte räcker att läsa några motiverande eller positiva idéer. Vi håller helt med om en sådan synvinkel! Tänk bara: statistiken säger att motiveringsböckerna är de mest sålda på marknaden. Vem köper motivationsböcker? Naturligtvis de som behöver det moraliska stödet. Sanningen är att moraliskt stöd och till och med bara motiverande eller roliga citat kan göra en verklig skillnad i någons syn.

Vi har hittat en ganska bra lösning för att känna oss blå - citat från kända människor! Det kan låta lustigt men föreställ dig: i den moderna världen, där tiden är den dyraste, har vi inga timmar att spendera på läsningen av motivationslitteraturen.

För att vara ärlig finns det många svaga och tomma tankar i sådana böcker, och du kan hitta inspiration även från en fras. Så vi bestämde oss för att göra ditt liv lättare genom att samla några av sådana humoristiska citat här, på den här sidan! Vår lista innehåller både berömda komiker och vanliga människors ord.

Tror inte att bara kändisar är pålitliga personer - dina grannar kan vända sig för att hålla roliga och hysteriskt coola tal!

Vi är säkra på att dessa skämt, ordspel och andra älskvärda saker kommer att vara praktiska för alla. Även om du är en oavsiktlig besökare och inte behöver bli uppmuntrad, läs bara dessa fantastiska citat och ha en bra dag!

Roliga positiva citat för varje dag

Den här sidan representerar de roligaste citaten för varje dag i ditt liv. Vi erbjuder dig att gå med i vår skrattande gemenskap och dela dessa coola ord med dina kära personer! Gör deras dag ljusare!

Roliga positiva citat för varje dagRoliga positiva citat för varje dag 2Roliga positiva citat för varje dag 3Roliga positiva citat för varje dag 4Roliga positiva citat för varje dag 5Roliga positiva citat för varje dag 6Roliga positiva citat för varje dag 7Roliga positiva citat för varje dag 8Roliga positiva citat för varje dag 9

Roligaste citat för Cheer Up Friends

Är din vän i dåligt humör? Vägrar han att gå en promenad, spela videospel och till och med prata? Internet gör kommunikationen mycket enklare! Du kan skicka en av dessa roligaste citat någonsin för att heja upp honom!

  • Här är några råd: Vid en jobbintervju, berätta för dem att du är villig att ge 110 procent. Om inte jobbet är en statistiker. Vi behöver en 12-stegs grupp för tvångssamtalare. De kan kalla det On Anon Anon. Ingen stjäla. Regeringen hatar konkurrens. Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra. Praksis gör perfekt men då är ingen perfekt så vad är poängen med att öva? Ingen man har ett tillräckligt gott minne för att vara en framgångsrik lögnare. Om jag vann utmärkelsen för latskap skulle jag skicka någon att hämta det för mig.Jag ändrade mitt lösenord överallt till ”felaktigt.” På det sättet när jag glömmer det påminner det mig alltid om, ”Ditt lösenord är felaktigt.” För varje stor man är en kvinna som rullar hennes ögon. Förväntar mig inte att det oväntade gör oväntat förväntat? Mina föräldrar ville inte flytta till Florida, men de fyllde 60 och det är lagen.

Berömda människors roliga citat

Om du inte litar på att vi har ett gott sinne för humor - så litar du på experterna på detta område till de berömda människorna. De tenderar att vara vittiga sinnen idag, eftersom den största berömmelsen följer den peppade tungan. Kolla några av deras citat här!

  • General Mills kommer ut med en ekologisk Twinkie. Kallas inte det svamp? Ta inte livet för allvarligt. Du kommer aldrig att leva ur det levande. Bara för att du inte kan dansa betyder inte att du inte ska dansa. För att lyckas med livet behöver du tre saker: en önskeben, en ryggrad och ett roligt ben. Två saker är oändliga : universum och mänsklig dumhet; och jag är inte säker på universum. De fyra vackraste orden på vårt vanliga språk: Jag sa det så. Jag kanske är full, fröken, men på morgonen blir jag nykter och du kommer fortfarande att vara ful. person kommer någonsin till perfektion när han fyller i ett ansökningsformulär. Ett bra tal ska vara som en kvinnas kjol: tillräckligt länge för att täcka ämnet och tillräckligt kort för att skapa intresse. Några människor har bara ett sätt med ord och andra människor ... åh ... inte har vägen.

Bästa roliga citat om livet

Livet kan vara svårt och till och med utmattande. Men det finns ett kraftfullt botemedel mot alla de problem som vi kan möta varje dag - en positiv inställning till allt. Våra roliga citat är de bästa sakerna för att påminna dig om hur lätt livet kan vara om du ler och skrattar.

  • En dag utan solsken är som, du vet, natt. De säger inte pröva det här hemma så jag kommer till ditt hus för att prova det. Om A är en framgång i livet, så är A lika med X plus Y plus Z. Arbetet är X; Y är lek, och Z - håller munnen tyst. På vilken ålder tycker du att det är lämpligt att berätta för en motorväg att det är adopterat? Som din bästa vän ska jag alltid hämta dig när du faller, efter att jag har slutat skratta. Det finns inget Jag förnekar. Om con är motsatsen till proffs, är inte kongressen det motsatta av framsteg? Det finns bara tre saker som kvinnor behöver i livet: mat, vatten och komplimanger. Strålning kan inte hållas ansvarig för människor som blir kär. Vet du inte var dina barn är i huset? Stäng av internet så kommer de att dyka upp snabbt. Liv ger dig alltid en andra chans. Det heter i morgon.

Största roliga citat att skratta till

Behöver du en omedelbar portion skratt och vet inte var du ska få det? Vår supersida är här för att rädda ditt humör! Här är de största roliga citat som vi kunde hitta på Internet för att hålla ditt humör på en hög nivå.

Största roliga citat att skratta tillStörsta roliga citat att skratta till 2Största roliga citat att skratta till 3Största roliga citat att skratta till 4Största roliga citat att skratta vid 5Största roliga citat att skratta på 6Största roliga citat att skratta vid 7Största roliga citat att skratta vid 8Största roliga citat att skratta vid 9Största roliga citat att skratta vid 10

Korta men hysteriskt coola citat

Vi lever för dessa korta citat som får oss att skratta på den hysteriska nivån! Läs bara dem, kom igen, gå med i vårt skrattfest!

  • Om Askepottens sko passar perfekt, varför föll den av? Vad planterar de för att odla den frön vattenmelon? Alla önskar att de kunde gå till himlen men ingen vill dö. Har aldrig fler barn än du har bilfönster. HITT INTE BARN!!! Nej, allvarligt, de har vapen nu. Det värsta jag kan vara är detsamma som alla andra. Jag hatar det. Om du är hetare än mig, betyder det att jag är svalare än du. Min säng är en magisk plats där jag plötsligt kommer ihåg allt jag glömde att göra. En polis tog mig och sa till mig "Papers", så jag sa "sax, jag vinner!" och körde av. Liv är som ett varmt bad. Det känns bra när du är i det, men ju längre du stannar i, desto mer skrynkligt blir du.

Roliga och inspirerande citat

Skratta är en av de mest inspirerande sakerna i världen, men det borde vara riktigt coolt att arbeta med att höja humöret. Här är några exempel på verkligt motiverande citat för dig att förstå vad en bra humor är.

  • Det finns en tunn linje som skiljer skratt och smärta, komedi och tragedi, humor och ont. Jag tycker synd om människor som inte dricker. När de vaknar på morgonen är det lika bra som de kommer att känna hela dagen. Det enda som stör mitt lärande är min utbildning. Drömmar har bara en ägare åt gången. Det är därför som drömmare är ensamma. Det finns en plats där du kan röra vid en kvinna som kommer att göra henne galen. Hennes hjärta. Kanske om vi säger att hjärnan är en app, kommer de att börja använda den. Varför kallar de det rusningstid när inget rör sig? en trevlig tjej i timmen verkar som en sekund. När du sitter på ett rött hett slagträ verkar en sekund som en timme. Det är relativitet. Gråt inte för att det är över, le för att det hände. Försök att vara som sköldpaddan - lätt på ditt eget skal.

Hilariska roliga citat att skicka till en släkting

Om din släkting har svårt, behöver han eller hon lite kul. Tro oss, våra skämt kommer att göra din kära person att dansa och skratta samtidigt!

  • Varför kallas de lägenheter om de alla sitter ihop? När jag står inför Gud i slutet av mitt liv, skulle jag hoppas att jag inte skulle ha en enda bit talang kvar och kunde säga: 'Jag använde allt du gav mig '. När du vaknar klockan 6 på morgonen stänger du ögonen i 5 minuter och det är redan 6:45. När du är på jobbet och det är 02:30, stänger du ögonen i 5 minuter och det är 2: 31.Jag vill döda den hetaste personen i live ... Men självmord är ett brott! Jag fann att det bara fanns ett sätt att se tunn ut : umgås med feta människor. Jag har ett kärleksintresse i alla mina filmer: en pistol. En framgångsrik man är en som tjänar mer pengar än hans fru kan spendera. En framgångsrik kvinna är en som kan hitta en sådan man.Jag skapade en enorm uppgiftslista för idag. Jag kan bara inte ta reda på vem som kommer att göra det. Gå aldrig till en läkare vars kontor växter har dött. Slå inte på dödsdörren. Slå på dörrklockan och springa. Han hatar det.

Underbart roliga citat och ordstäv

Du kan ta dessa citat. Jo det kan du. Lägg upp dem på din twitter, bloggar, Facebook-sidor - posta dem överallt och visa världen att du har en god smak på humor! Var dum, var dum, var rolig, om det är vem du är. Försök inte vara någon som samhället vill att du ska vara; det är dumt. Så var dig själv.

  • På natten kan jag inte somna. På morgonen kan jag inte stå upp. Att se en spindel i mitt rum är inte skrämmande. Det är skrämmande när det försvinner. Alla killar hatar orden DON'T and STOP om de inte är sammansatta. Som barn bestod min familjs meny av två val: ta det eller lämna det.Jag är inte medlem i något organiserat politiskt parti . Jag är en demokrat. Spara papper, gör inte läxor. Förlita aldrig på någon som tar timmar att skicka text tillbaka till dig, men när du umgås med dem kontrollerar de sin telefon varje minut. Mitt liv behöver redigering.En tvååring är typ av att ha en mixer, men du har inte en topp för det.

Roliga motiverande citat för att hålla ett gott humör

Håll dig på vår sida, kille! Var försiktig med de saker du skämt för eftersom du kan göra en person deprimerad istället för att bli motiverad. Här är några perfekta exempel på roliga uppmuntran att hålla ett ordentligt humör.

  • De som bryr sig inte spelar någon roll och de som spelar ingen roll En aktiemäklare uppmanade mig att köpa en aktie som skulle tredubbla dess värde varje år. Jag sa till honom, "I min ålder köper jag inte ens gröna bananer." Människor som tror att de vet allt är en stor irritation för de av oss som gör det. Första gången jag sjöng i kyrkokören; tvåhundra människor ändrade sin religion.Dagen då jag uttalade mig, om att uppfinna internet, var jag trött eftersom jag hade varit uppe hela natten och uppfunnit videokameran. Drick inte och kör inte eller så kan du spilla drycken. Ibland önskar jag Jag var bläckfisk, så jag kunde smälla åtta personer på en gång. Var dig själv; alla andra är redan tagna. Jag är ledsen för människor som inte har hundar. Jag hör att de måste hämta mat de tappar på golvet. Lyckan är att ha en stor, kärleksfull, omtänksam, nära stickad familj i en annan stad.

Killingly Good humoristiska citat

Killar, vi dödades. Vi skrattade högt och kunde inte sluta! Det är för mycket kul för idag, ärligt talat. Men vi hoppas att du fortfarande är full av energi och redo för denna humoristiska runda!

Killingly Good humoristiska citatKillingly Good humoristiska citat 1Killingly Good humoristiska citat 2Killingly Good humoristiska citat 3Killingly Good humoristiska citat 4

Perfekta roliga linjer för att bli av med depression

Depression är en pest under 2000-talet. Det finns så många sätt att bli av med detta, men vi antar att det mest korrekta och enkla sättet är roligt! Skicka dessa roliga linjer till alla deprimerade personer, som du känner, och var säker på att denna fruktansvärda sjukdom kommer att lämna dem med sin lycka.

  • Vi har så mycket mat i Amerika att vi är allergiska mot mat. Allergisk mot mat! Hungriga människor är inte allergiska mot s ** t. Tror du att någon i Rwanda har en kung laktosintolerans?! Aldrig döma någon förrän du går en mil i deras skor. Vid den tiden kommer de att vara en mil bort och barfota. Vita mannen gör vapen? Inga problem. Svart rappare säger "pistol"? Kongressförhör. Tänk inte på dig själv som en ful person, tänk på dig själv som en vacker apa. Det blir alltid skratt! Min mormor började gå fem mil om dagen när hon var sextio. Hon är nittiosju nu, och vi vet inte var i helvete hon är. En kvinnas sinnet är renare än en man: Hon ändrar det ofta. Få dina fakta först, sedan kan du snedvrida dem som du vill. Några sorgliga nyheter från Australien ... uppfinnaren av boomeranggranaten dog idag.En vegetarian är en person som inte kommer att äta något som kan få barn.Kära jultomten, i år skulle jag vilja ha ett fett bankkonto och en tunn kropp ... snälla don ' t förvirra de två som du gjorde förra gången.

Du kanske också gillar: Roligaste filmcitatFunny Ways to Say Goodnight Roliga citat om Saturday Morning

Har du några roliga citat? Om så är fallet, berätta för oss om dem i kommentarerna nedan!