För dem som äger en Samsung Galaxy Note 5, kan du ta itu med Galaxy Note 5 omstart på egen hand utan problem innan. Ibland stängs ibland av Not 5 utan varning och startar om på egen hand. Andra gånger när Note 5 fortsätter att starta om sig själv kan du prova några av följande lösningar för att fixa när en Note 5 fortsätter att starta om med en Samsung-logotyp. Om en ny Note 5 fortsätter att starta om på egen hand, kontrollera om anteckningen fortfarande täcks av garantin. Det bästa alternativet skulle vara att hitta en Samsung-tekniker och få bytet ut eller fixas så snart som möjligt.

Ibland kan det här problemet hända eftersom det finns en ny app installerad som får Samsung Note 5 att krascha eller på grund av ett defekt batteri som inte längre kan ge den erforderliga prestanda. Även en dålig firmware kan orsaka kraschar. Följande är två sätt att fixa en Samsung Galaxy Note 5 som startar om på egen hand.

Operativsystemet Android gör att Note 5 fortsätter att starta om

Ett vanligt skäl till att Note 5 fortsätter att starta om eller starta om sig själva är på grund av att den nya firmware-uppdateringen har installerats. Vi rekommenderar i detta fall att utföra en fabriksåterställning på Samsung Galaxy Note 5. Följande är en guide för hur du fabriksinställer Note 5.

Innan du går till fabriksinställning av Galaxy Note 5 för att åtgärda återställningsproblemet på smarttelefonen är det viktigt att komma ihåg att säkerhetskopiera all information på Note 5. Anledningen till detta är när du slutför en fabriksinställning av Galaxy Note 5; allt kommer att raderas.

En ansökan ansvarar för de plötsliga omstart.

För dem som inte vet vad Safe Mode är, är det ett annat läge som placerar Samsung Note 5-miljön som låter användare säkert avinstallera program, ta bort buggar. Dessutom kan du använda Safe Mode om några installerade appar inte längre fungerar eller om Note 5 fortsätter att starta om.

Stäng av Samsung Galaxy Note 5 helt. Håll sedan knappen på / av-knappen intryckt för att starta om smarttelefonen. När skärmen är aktiverad och visar samsung-startlogotypen håller du omedelbart volymen tystare. Håll den intryckt tills sim-stiftet fråges. Längst ner till vänster bör du nu hitta ett fält med ”Safe Mode”.