För de som nyligen har köpt en Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge kanske du redan har upptäckt några fantastiska nya funktioner. För dig som vill veta hur Galaxy S6 ska skriva ut dokument som e-post, bilder, PDF-filer till en trådlös skrivare förklarar vi nedan.

Programvaran Android Lollipop 5.0 har redan skapat grunden för den programvara som krävs för att trådlöst skriva ut på Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge. Allt du behöver göra för att skriva ut Galaxy S6 trådlöst är att ladda ner rätt drivrutinsplugin på Samsung Galaxy S6.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla in Samsungs Galaxy S6-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .Relaterade artiklar:

  • Hur man använder Galaxy S6 som en mobil hotspotHow för att fixa Galaxy S6 långsam Wi-Fi-problem Hur fixar Galaxy S6 inte förbli ansluten till Wi-FiHow för att fixa Internet fördröjning på Galaxy S6

Med den nedladdade utskriftsplugin kan du snabbt och enkelt börja skriva ut med din Galaxy-smartphone. Nedan följer en guide för hur du konfigurerar Galaxy S6 för WiFi-utskrift. Följande instruktioner fungerar också för Galaxy S6 Edge.

// ');}) (); //]]>

Relaterade artiklar:

  • Hur man hittar en förlorad eller stulen Galaxy S6 eller Galaxy S6 EdgeHow för att fixa Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-skärm som inte roterar Hur fixar man Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-knappen som inte fungerar Hur fixar man Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge som fortsätter att starta om själv Hur man skärmar spegeln på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge Hur fixar jag Bluetooth-problem på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att ansluta Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge till en TVHow för att fixa volym som inte fungerar på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att sätta anpassade ringsignaler på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge Hur du tar bort duplicerade kontakter på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge

//