Genererar din Samsung Galaxy Note 9 en kort vibration när du klickar på någon knapp, främst dina knappsatser? Om så är fallet och du läser den här artikeln, betyder det att du blir förolämpad av de ständiga vibrationsmönstren som du upplever.

Nästa steg är att lära sig hur man stänger av vibrationerna, eller hur?

Innan du bestämmer dig för att inaktivera den här funktionen - som kan göras enkelt och snabbt - vill du förmodligen veta vad den heter så att du enkelt kan hitta den när du bläddrar i inställningsmenyn på din Samsung Galaxy Note 9.

Innan du inaktiverar den här funktionen - eftersom du kan, och den är lätt - bör du också ta reda på hur den heter, så att du vet vad du ska leta efter när du bläddrar i inställningsmenyn på din Samsung Galaxy Note 9.

Den vibration som produceras när du trycker på enhetens knapp eller skärm kallas haptisk feedback. Det första syftet med denna funktion är att hjälpa dig att få en bättre känsla för din smartphone, särskilt i scenarier där du skriver mycket snabbt på olika tangenter.

Dessa vibrationer är en bra indikator för huruvida dina önskade operationer utförs. Bortsett från detta representerar funktionen haptisk feedback inte mycket värde.

Majoriteten av Samsung Galaxy Note 9-användare har uttryckt sin missnöje med den här funktionen som de tycker är meningslös, så de vill lära sig att inaktivera den.

Bli av med den irriterande Samsung Galaxy NOTE 9 Keyboard Vibration

  1. Slå på din smartphone och öppna Apps-menynKlicka på InställningarTappa på Ljud & Vibrationsikonen Navigera genom den här undermenyn tills du hittar Vibrationsåterkoppling och Vibrationsalternativ för tangentbord. Skjut vippknapparna till vänster för varje av dessa alternativ för att inaktivera dem. Stäng undermenyerna och gå tillbaka till ditt hem skärm

När du har utfört den här operationen kan du förvänta dig att vibrationen på din Samsung Galaxy Note 9 ska stängas av.