Visste du att det finns ett sätt att hålla skärmen längre på Samsung Galaxy Note 8? Om du nyligen har köpt Note 8 kanske du inte känner till den här funktionen. Denna speciella funktion är faktiskt ganska vanligt i Android-smartphones i allmänhet. Det är ingen överraskning att den här funktionen har tagits med i not 8, men trots detta är det inte många som är borta från den.

Genom att ändra dina inställningar för att hålla skärmen längre på Samsung Galaxy Note 8, blir du inte längre frustrerad över att din skärm stängs av varje gång du tittar bort från den. Om du är hemma är det vanligtvis mer effektivt att ställa in längre skärmtider. Utanför är det bäst att ställa in kortare skärmtider så att du kan spara batteri medan du inte använder enheten.

Hur du håller skärmen Galaxy Note 8 längre

Att ändra skärmtid för Note 8 är faktiskt väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att gå till inställningsavsnittet och knacka på några alternativ. Öppna först Inställnings-appen och klicka sedan på 'Visa.' Därefter ser du ett alternativ för skärmens tidsgräns. Du kan nu ändra inställningen.

Skärmens tidsgräns mäts i sekunder och minuter. Det finns också ett alternativ så att skärmen aldrig stängs av om du inte stänger av den manuellt. Om du är orolig för batteriets livslängd är det bäst att välja en kortare tidsgräns för skärmtid.

Alternativt kan du gå till skärminställningarna igen och slå på Smart Stay. När Smart Stay är aktiverat kommer skärmen alltid att vara på så länge du tittar på den. Om du tittar bort ser Smart Stay-funktionen att du har tittat bort och skärmen stängs av för att spara batteri.