Samsung Galaxy Note 4 har många fantastiska nya funktioner och vissa har kallat det som de bästa smartphones 2015. En ikon som människor ställer frågor om är vad är ögonspårningsikonen i statusfältet i Galaxy Note 4. För dem som vill För att veta vad ögonikonen betyder i statusfältet Galaxy Note 4, betyder ögonsymbolen att Smart Stay är aktiverat, vilket är en funktion som kan belysa skärmen så länge du tittar på den.

Ögonspårningssymbolen Galaxy Note 4 visas med jämna mellanrum och försvinner sedan igen. Vad detta betyder är att när ögonikonen är aktiverad och status visas, berättar den att Samsung Galaxy Note 4 kontrollerar om du tittar på skärmen eller inte. Detta fungerar med den främre kameran på Galaxy Note 4 och kontrollerar om det finns enkla mönster, om du fortfarande tittar på skärmen för att aktivera Smart Stay-funktionen.

Hur du sätter på Smart Stay-ögonsymbolen på Samsung Galaxy Note 4:

  1. Slå på Samsung Note 4Gå till MenyVälj på InställningarVälj på DisplayBrowse för alternativet "Stay Smart" Markera rutan Ögonikonen visas nu i statusfältet i Galaxy Note 4

Funktionen "Smart Stay" för Galaxy Note 4 finns också i samma meny. Smart Stay låter smarttelefonen aktivt slå på och stänga av skärmen baserat på ögonigenkänning. Det sätt som Smart Stay fungerar på är ögonspårningen baserat på de främre sensorerna på Galaxy Note 4-kameran som kan känna igen när användaren tittar bort och dämpar eller stänger av skärmen, och slå sedan på den igen när du tittar tillbaka på skärmen.