För dig som vill använda den bästa webbläsaren på din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus är det bästa alternativet att surfa på webben med DuckDuckGo. DuckDuckGo är en Internet-sökmotor som fokuserar på att skydda sökarnas integritet. DuckDuckGo är unikt eftersom det inte profilerar användare och visar alla användare samma sökresultat för en given sökterm. DuckDuckGo betonar att få information från de bästa källorna snarare än från de flesta källor, generera sökresultaten från viktiga samarbetsplatser som Wikipedia och från partnerskap med andra sökmotorer som Yandex, Yahoo och Bing.

DuckDuckGos uppdrag säger att ”Vår vision är enkel. För att ge dig fantastiska sökresultat utan att spåra dig, "och nedan förklarar vi hur du konfigurerar och använder DuckDuckGo för iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Så ställer du in DuckDuckGo på iPhone 7 och iPhone 7 Plus

  1. Slå på din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. Från hemskärmen, öppna appen Inställningar.Bryt och välj på Safari.Välj på sökmotorn. Nu ser du en lista med föreslagna sökmotorer och välj på DuckDuckGo.Efter du har ställt DuckDuckGo till din standardwebbläsare, öppna Safari-appen och när du skriver i sökrutan får du resultat från DuckDuckGo.