Om du äger en Samsung Galaxy S6 Edge, kanske du vill veta hur du använder auto-avvisa för en individ eller från okända anropare. Det kan finnas flera skäl till varför du vill blockera samtal på din Galaxy S6 Edge, särskilt eftersom fler och fler spammare och telemarketers kontaktar människor på sina smartphones nu.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se sedan till att kolla Samsungs trådlösa laddningsplatta, externt bärbart batteripaket, Samsung Gear VR Virtual Reality-headset och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung enhet.

Samsung hänvisar till sin samtalsblockering som "avslag", så vi kommer att använda den termen utbytbart med "block." Nedan förklarar vi hur du kan blockera samtal på Samsung Galaxy S6 Edge.

Hur man blockerar samtal från alla okända samtalare

En huvudfråga är att Samsung Galaxy S6 Edge får samtal från okända nummer. Det bästa sättet att blockera dessa samtal är genom att gå till “Auto avslå lista” och välja alternativet för att blockera samtal från “Okända samtalare” på Galaxy S6 Edge. Allt du behöver göra är att slå på skyddsglasögon och du kommer inte längre att bli besvärad av anropare som blockerar deras inkommande nummer.

Hur man blockerar samtal från en individuell uppringare

En annan metod som du kan använda för att blockera ett individuellt nummer eller kontakta på Galaxy S6 Edge är genom att gå till telefonapplikationen. Klicka på Samtalslogg och välj det nummer du vill blockera. Välj sedan "Mer" i det övre högra hörnet och sedan "Lägg till i automatisk avvisningslista."

Så här blockerar du samtal från listan med automatisk avvisning

Ett vanligt sätt att blockera samtal på Galaxy S6 Edge är genom att gå till Telefon-appen själv. När du kommer till Telefon-appen väljer du "Mer" i det övre högra hörnet, följt av "Inställningar." Det andra alternativet i listan bör vara "Avvisande av samtal." Det är där vi ska. Så, tryck på. Knacka nu på "Auto avslå lista."

När du kommer till den här sidan kan du ange ett telefonnummer eller en kontakt för att blockera på din Galaxy S6 Edge. Dessutom, om du har blockerat någon tidigare, kommer dessa nummer också att visas här, så det är en enkel plats att ta bort folk från avvisningslistan om du vill.