För de som har problem med att öppna en zip-fil och konvertera den till en CPGZ-fil, har vi en guide som hjälper dig att lära dig hur man packar upp en CPGZ-fil på Mac OS X. För de som frågar vad som är en cpgz-fil är cpgz en komprimerat arkiv som kombinerar Copy In, Copy Out arkivformat och gzip-komprimering. En cpgz-fil liknar en tgz-fil som använder en gzip-kompression och tjärbehållare på Mac OS X och Linux-operativsystem. Om du av någon anledning inte är nöjd med din dator kan du sälja dina telefoner och elektronik mot kontanter med Gazelle Trade-In.

Ett vanligt problem när Mac OS X-användare försöker öppna en zip-fil och konvertera den till en cpgz-fil är att det finns flera problem som händer. Ibland konverteras den till en cpgz-fil och när arkivverktyget startas återgår filen till en zip-fil. Denna process fortsätter i en slinga, vilket gör det nästan omöjligt att packa upp en cpgz-fil på Mac OS X. Nedan är några av orsakerna till att detta händer och hur du också kan lösa dessa problem.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Mac-dator, se sedan till Apples trådlösa magiska tangentbord, Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband och Western Digital 1TB extern hårddisk för den ultimata upplevelsen med din Apple-dator.

Anledningar till att dessa problem händer

  • Vissa webbläsare laddar inte ned filen Ofullständig nedladdning Korrupt fil

[video-annons] Ladda ner filen igen med en annan webbläsare // ');}) (); //]]>