Vissa har rapporterat att Huawei P9 har ett långsamt WiFi-problem. Ett exempel på en långsam WiFi-hastighet på Huawei P9 är när du använder appar som Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Whatsapp och många av ikonerna och bilderna ser grå ut, vilka antingen inte kommer upp alls, eller tar för evigt att last.Andrar har föreslagit att när de använder Google Now, fastnar skärmen på "Erkänna ..." och ganska kommer med "Kan inte nå Google just nu." En viktig anledning till att Huawei P9 WiFi-anslutningen är långsam är för att av en svag WiFi-signal som inte längre kan ansluta smarttelefonen till Internet.

Men när WiFi-signalen är stark och WiFi fortfarande är långsam kan det vara ett frustrerande problem och vi kan hjälpa dig att fixa den. Nedan följer några snabba förslag på hur du åtgärdar Huawei P9 WiFi-problem. Hur Huawei P9 långsam WiFi-problem:

  • Fabriksåterställ Huawei P9 “Glömma” ditt Wifi-nätverk och återansluta Återställa modemet / routernSwitching från DHCP till statisk anslutning på telefonSwitching DNS till Googles adresser på telefonBinda routern Bandbredd Inställningar Ändra routerns sändningskanal Justera modem / router säkerhetsinställningar och till och med inaktivera säkerhet och ringa uppgradering till en högre bandbredd / hastighet

I de flesta fall hjälper ovanstående lösningar att lösa det långsamma WiFi-problemet på Huawei P9. Men om Huawei P9 WiFi av någon anledning fortfarande är långsamt, ska en "torka cache-partition" fixa WiFi-problemet. Den här metoden raderar inga data från Huawei P9. All data som foton, videor och meddelanden raderas inte och kommer att vara säkra. Du kan utföra funktionen ”Wipe Cache Partition” i Android-återställningsläget. Läs den här guiden för att lära dig hur du rensar Huawei P9-telefoncache. Hur man fixar långsam wifi på Huawei P9:

  1. Stäng av Huawei P9Håll strömmen, volym upp och hemknappen alla samtidigt. Efter några sekunder kommer Huawei P9 att vibrera en gång och återställningsläget startas. Sök efter posten som heter "torka cache-partition" och starta det efter några minuter processen är klar och du kan starta om Huawei P9 med "starta om systemet nu"