Vissa har rapporterat att Huawei Mate 8 har ett långsamt WiFi-problem. Ett exempel på en långsam WiFi-hastighet på Huawei Mate 8 är när du använder appar som Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Whatsapp och många av ikonerna och bilderna ser gråa ut, vilka antingen inte kommer upp alls eller tar för evigt att ladda.

Andra har föreslagit att när de använder Google Now, fastnar skärmen på "Erkänna ..." och kommer ganska med "Kan inte nå Google för tillfället." En viktig anledning till att WiFi-anslutningen Huawei Mate 8 är långsam är på grund av en svag WiFi-signal som inte längre kan ansluta smarttelefonen till Internet.

Men när WiFi-signalen är stark och WiFi fortfarande är långsam kan det vara ett frustrerande problem och vi kan hjälpa dig att fixa den. Nedan följer några snabba förslag på hur du åtgärdar Huawei Mate 8 WiFi-problem.

Hur Huawei Mate 8 långsam WiFi-problem:

  • Fabriksåterställ Huawei Mate 8 “Glömma” ditt Wifi-nätverk och återansluta Återställ modemet / routernSwitching från DHCP till statisk anslutning på telefonSwitching DNS till Googles adresser på telefonBinda routern Bandbredd Inställningar Ändra routerns sändningskanal Justera modem / router säkerhetsinställningar och till och med inaktivera säkerhetCalling och uppgradering till en högre bandbredd / hastighet

I de flesta fall kommer ovanstående lösningar att hjälpa till att lösa det långsamma WiFi-problemet på Huawei Mate 8. Men om Huawei Mate 8 WiFi av någon anledning fortfarande är långsamt, bör en "torkning av cache-partition" fixa WiFi-problemet. Den här metoden raderar inga data från Huawei Mate 8. Alla data som foton, videor och meddelanden raderas inte och kommer att vara säkra. Du kan utföra funktionen ”Wipe Cache Partition” i Android-återställningsläget. Läs den här guiden för att lära dig hur du rensar Huawei Mate 8-telefoncache.

Hur man fixar långsam wifi på Huawei Mate 8:

  1. Stäng av Huawei Mate 8Håll strömmen, volym upp och hemknappen alla samtidigt. Efter några sekunder kommer Huawei Mate 8 att vibrera en gång och återställningsläget startas Sök efter posten som kallas "torka cache-partition" och starta det några minuter är processen klar och du kan starta om Huawei Mate 8 med "starta om systemet nu"