Ibland när din Galaxy A7 har några problem är det bästa alternativet att fabriksinställa Samsung Galaxy A7. Ett annat bra skäl att fabriksinställa en Galaxy A7 är att få en ny start på smarttelefonen. Oavsett anledning kommer vi att lära dig hur du fabriksinställer en Galaxy A7.

Hur fabriksinställs en fungerande Galaxy A7

Gå till aviseringsavsnittet i Galaxy A7 och välj kugghjulsikonen för att visa Inställningar. Från inställningssidan väljer du på Säkerhetskopiera och återställ som listas under Användare och Säkerhetskopierar och välj Fabriksuppsättning av data. Se till att allt viktigt har säkerhetskopierats och välj Återställ enhet längst ner på skärmen. På nästa skärm väljer du Ta bort alla och vänta på att processen ska slutföras och att telefonen ska starta om.

Hur fabriksinställs Galaxy A7 med hårdvaruknappar

Om du upptäcker att pekskärmen inte svarar, det finns ett problem med att öppna menyn, eller kanske du har glömt ditt mönsterlås, kan du fortfarande återställa A7 med hjälp av hårdvaruknapparna.

  1. Stäng av Galaxy A7. Tryck och håll ner volymknappen, startknappen och strömbrytaren samtidigt tills du ser Android-ikonen. Använd volym nedväljs torka data / fabriksinställningsalternativ och tryck på strömknappen för att välja den .Använda volym nedlysning Ja - ta bort alla användardata och tryck på Power för att välja den. Efter att Galaxy A7 har startat om, använd sedan strömknappen för att välja den. När Galaxy A7 startar om kommer allt att rensas och kommer att vara klart att ställa in upp igen.