Ibland kommer användare att stöta på ett problem som inte verkar ha en enkel lösning. Efter att ha provat allt kraschar telefonen bara. Om detta händer med dig på Moto Z2 Play kan det vara dags för en fabriksinställning. Det är viktigt att påpeka att denna process kommer att ta bort alla dina personuppgifter och inställningar, så du måste säkerhetskopiera allt du inte vill tappa. När du har genomgått en fabriksåterställning kommer telefonens programvara att vara i exakt skick som den var i när du först köpte telefonen. Med andra ord återställer den telefonen så som den var när den skickades från fabriken av tillverkaren. Om du har ett allvarligt problem som bara inte går bort, säkerhetskopiera dina data och följ dessa steg.

Hur fabriksinställs Moto Z2 Play

  1. Stäng av enheten Tryck och håll ned volym-, hem- och strömknapparna samtidigt. Håll ned dessa knappar tills telefonen börjar starta. Detta kommer att få telefonen att starta i återställningsläget, vilket visas på startskärmen. I återställningsläget navigerar du upp och ner i menyerna med volymknapparna. Du väljer alternativ genom att trycka på strömknappenVälj “Torka data / fabriksåterställning” och bekräfta Starta om enheten

Vilka problem du har haft med dig Moto Z2 Play kommer nästan säkert att försvinna, tillsammans med alla dina appar och data. Om problemet kvarstår orsakas det troligtvis av hårdvaruproblem. Maskinvaruproblem ska alltid hanteras av tillverkaren, din tjänsteleverantör eller en kvalificerad tekniker.