En vanlig fråga som många har ställts efter den nyligen lanserade den nya Huawei flaggskeppssmartphone är hur man går in i Huawei P9 i återställningsläget. Nedan hjälper vi dig att lära dig hur du får Huawei P9 till återställningsläge.

Huawei P9 kommer ursprungligen i en lageråtervinningsbild när den först kommer ut ur lådan. Återställningsbilden är en länk mellan användaren och telefonens interna system och återställningsbilden kan användas genom återhämtningsläge.

Återställningsläget fruktar flera operationer som inkluderar möjligheten att uppdatera programvaran, slutföra en hård återställning och till och med skapa en säkerhetskopia för att skydda mot förlust av information. Om du vill justera och ändra Huawei P9 för att anpassa eller optimera Android-systemet, som CWM eller TWRP-återställning krävs. När du sätter Huawei P9 i CWM- eller TWRP-återställning kan du utföra operationer som att få root-åtkomst, låsa upp bootloader, ta bort bloatware, installera en anpassad ROM-firmware och mycket mer. Följande är en guide för hur du går in i Huawei P9 i återställningsläge.

Hur man öppnar återställningsläge på Huawei P9:

  1. Stäng av Huawei P9. Tryck på Power, Home och Volume Up-knapparna ihop och håll dem. När du ser skärmen Android System Recovery, släpp knapparna. Använd knappen Volume Down för att navigera genom alternativen. Använd strömbrytaren för att välja det markerade alternativet.

Instruktionerna ovan bör låta dig gå in i "Återställningsläge" på din Huawei P9.