Roblox är ett massivt onlinespel utformat som en säker plats för barnen att leka, skapa och uttrycka sig själva. Det är ett enormt ekosystem där en värld skapas för spelare och du har tillräckligt med det. Roblox-spelare har skapat sina egna världar, egna föremål, minispel och alla slags saker. Som ett spel med massor av artiklar är lagerstyrning nyckeln. Denna tutorial kommer att visa dig hur du tappar eller handlar föremål i Roblox.

Se även vår artikel Hur man spelar in Roblox-spel på en Windows-dator

Som med de flesta spel har du begränsat lagerutrymme och hantering av alla dina saker kan bli en ganska jobbig. Inte riktigt enligt Skyrim-standarderna men svårt nog att utföra lite hushållning då och då gör spelet mycket lättare att hantera. Möjligheten att kontrollera ditt lager på Roblox-webbplatsen ger lite extra bekvämlighet men inte mycket.

Inventory har faktiskt mycket intresse för Roblox. Från att kolla in vad andra spelare har i sig, till att plocka upp slumpmässiga saker som folk lämnar ligga runt, det är en liten men engagerande aspekt av spelet.

Inventarisk integritet i Roblox

Ett favoritbjudande för vissa spelare är att följa utvecklare eller andra spelare i Roblox och kolla in deras lager. Detta skulle ge dig en uppfattning om vilka saker som kan komma till spelet eller bara tillfredsställa nyfikenhet. Om du är en spirande kläddesigner var snooping på människors inventering ett fantastiskt sätt att få inspiration.

Det var ett förvånansvärt populärt tidsfördriv om Roblox-forumen är något att gå igenom. Det stannade dock när de lägger till lagret integritet som en inställning men. Åtkomst från de vanliga sekretessinställningarna i Roblox kan du kontrollera vem som får se vad som finns i ditt lager. Det är en liten förändring men en som stoppade inventeringsturismen i dess spår.

För att göra ditt lager privat i Roblox, logga in på ditt konto och välj kuggmenyn. Välj Inställningar och sekretess och ställ ditt lager till önskad inställning.

Navigera i ditt lager online i Roblox

Alternativet i spelets inventering är ganska bra men när du börjar fylla i det är webbplatsen vägen att gå. Som att anpassa din karaktär eller designa kläder är det webbplatsen som erbjuder det enklaste sättet att hantera vissa spelfunktioner. Inte perfekt men inte spelbrytning heller.

  1. Navigera till Roblox-webbplatsen och logga in. Välj menyikonen längst upp till vänster och välj Inventory. Använd menyn till vänster för att välja objektkategorier och navigera därifrån.

Om du inte ser det objekt du letar efter finns det en sidväljare längst ner på varje sida. Om ditt lager spänner över flera sidor, använd det för att hitta det.

Släpp artiklar i Roblox

Människor lämnar ofta saker liggande i Roblox. Beroende på din server, tid på dygnet och befolkningen, ser du ofta slumpmässiga objekt som bara sitter där och tigger om att hämtas. Om någon har tappat något och inte längre finns, är de föremål också rättvist spel.

Om du vill släppa något kan du göra det.

Välj objektet i ditt lager och välj backspace. Detta kommer att släppa allt utom hattar, som du behöver använda "=" -tangenten av någon anledning. Detta fungerar för varje artikel i ditt lager.

Handla föremål i Roblox

Ett av de många systemen inom Roblox är handel. Så länge du är en Builders Club-prenumerant kan du handla föremål från ditt lager. Du kan också designa och sälja föremål, men det är separat.

Handel är något av en oinvolverad process där du besöker profilen för spelaren du vill handla med, väljer artiklarna och byter dem. Det finns inget möte eller byteshandel i spelet och ingen utbytesanimation. Allt görs genom inventeringen.

  1. Välj spelarprofil för den person du vill handla med. Välj menyikonen för tre punkter längst upp till vänster på deras sida och välj Handelsvaror. Välj de objekt du vill handla i popup-fönstret som visas. Lägg till Robux om du " lägger till valutan i spelet. Välj Skicka.

När du lägger till objekt i handelsfönstret kan du flytta markören över var och en för att se statistik för det eller lägga till eller ta bort det från handeln. När du trycker på Submit skickas ett meddelande till den andra spelaren för att de ska acceptera eller avvisa den handeln.

Handel är en stor del av Roblox och kräver lite mer forskning än detta lilla avsnitt. Läs mer om det här på Roblox webbplats.

Möjligheten att släppa eller handla föremål i Roblox hjälper till att hålla ditt lager färskt och hanterbart och är ett coolt sätt att få nya redskap medan du blir av med det gamla. Det kan ta lite tid att få tag på men ansträngningen är väl värt det!