Galaxy S9 kommer med en rad anpassningsalternativ för hemskärmen, och en av dem är att skapa mappar. Det här alternativet är utmärkt för att organisera saker och ha lite personlighet till din Samsung Galaxy S9 så att du kan komma åt apparna snabbare. Det här alternativet hjälper dig också att ta bort röran i telefonens bakgrund. Att skapa en mapp på din smartphone är enkelt och enkelt. I den här artikeln låter vi dig veta hur du skapar en mapp på din Galaxy S9.

Hur man skapar en ny mapp:

  • Slå på din smartphone Gå till appskärmenTryck och håll på vilken app som helst på startskärmen och dra den ovanpå en annan appProcessen skapar en ny mappKlicka på alternativet Klart

Du kan organisera dina appar i mappar. Namnge dem individuellt genom att gå in i mappen och använda fältet högst upp. Till exempel kan du lägga apparna för spel i en mapp och appar för dagligt bruk i en annan mapp. Du bör veta hur du skapar mappar på Samsung Galaxy S9 när du följer stegen ovan.

Hur man tar bort mappar

Tryck och håll in den mapp du vill ta bort tills du får ett par alternativ dyker upp och klicka på Ta bort mapp. Denna process eliminerar mappen från din hemskärm och sätter tillbaka alla appar i mappen till sina ursprungliga positioner.