För de som äger en Samsung Galaxy Note 5 kan du ha några problem med Android-operativsystemet som du enkelt kan lösa med två olika felsökningsmetoder. Det bästa sättet att fixa eventuella buggar eller andra programvaruproblem på din Samsung Note 5 är att antingen slutföra en fabriksåterställning eller en cache-torkning.

Cachen innehåller tillfälliga data, vilket gör att enheten kan ladda program eller växla från en app till en annan snabbare än om den började från ingenting varje gång. Appcachen lagrar data för en enskild app, och varje app har sin egen. Systemcachen lagrar data för enhetens operativsystem.

Som du kan förvänta dig kan dessa data bygga upp och sakta ner enheten, och om en app har haft en dålig korrigering kan det orsaka problem på enheten. Det rekommenderas att rensa cachen på en Samsung Galaxy Note 5 när din smartphone har förseningar, glitches eller fryser, eftersom det är ett bra ställe att börja när du felsöker problemet. Nedan förklarar vi hur du kan rensa cachen i Samsung Note 5.

Relaterade artiklar:

  • Hur man fixar anmärkning 5 när den tappas i vattenHur man använder privat läge i anmärkning 5Hur återställer du lösenord när det är låst på anmärkning 5Hur till skärmspegeln på anmärkning 5Hur ansluter du anm. som inte roterar hur du kan återställa raderade foton på Obs 5Hur fixar du snabbt batteriladdningsproblem i Not 5Hur sätter du anpassade ringsignaler på Not 5Hur fixar du långsam Internetproblem på Not 5

För de som är intresserade av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla in Samsungs Note 5-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .