För de som äger en Samsung Galaxy S7 kanske du frågar hur kommer jag in i min låsta Galaxy S7? När du glömmer ditt Samsung Galaxy S7-lösenord kräver många lösningar att du återställer lösenordet med en hård fabriksåterställning, vilket kan ta bort all information från din Galaxy S7-smartphone. Den goda nyheten för de som är låsta från en Samsung Galaxy S7, du kan låsa upp Galaxy-smarttelefonen och behålla alla dina data. Nedan finns tre olika metoder för att svara på din fråga om hur jag kommer in i min låsta Samsung Galaxy S7?

För de som är intresserade av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla in Samsungs trådlösa laddningsplatta, externt bärbart batteripaket, Samsung Gear S2 och Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet.

Hur fabriksinställs Samsung Galaxy S7

Det är viktigt att notera att innan du går till fabriksinställning av en Galaxy S7, bör användare säkerhetskopiera alla filer och information för att förhindra att data går förlorade. Läs den här stegvisa guiden om hur du fabriksinställer en Galaxy S7. Sättet att säkerhetskopiera data på din Galaxy S7 är genom att gå till Inställningar> Säkerhetskopiering och återställning. För resten av dina filer kan du använda en backup-app eller tjänst.

Lås upp Samsung Galaxy S7 med Samsung Find My Mobile

För dem som redan har registrerat din Samsung Galaxy S7 hos Samsung, kan du använda funktionen ”Fjärrkontroller” på din Samsung Galaxy att använda Samsungs Find My Mobile-tjänst. Med denna tjänst från Samsung kan Galaxy S7-ägare tillfälligt återställa lösenordet och kringgå låsskärmen på Galaxy S7. Om du inte redan har registrerat Galaxy S7 hos Samsung kan du försöka registrera den så snart som möjligt

  1. Registrera Galaxy S7 med SamsungAnvänd tjänsten Find My Mobile för att tillfälligt återställa lösenordet Byt över låsskärmen med det nya tillfälliga lösenordetSätt ett nytt lösenord

Lås upp Samsung Galaxy S7 med Android Device Manager