För de som äger en Samsung Galaxy S6 Edge kanske du vill veta hur du fixar ogiltig MMI med meddelande som säger "Anslutningsproblem eller ogiltig mmi-kod." När du vill fixa det ogiltiga MMI-kodmeddelandet låter det dig börja ringa samtal och textmeddelanden. Men det finns flera sätt att fixa Android-anslutningsproblem eller ogiltig mmi-kod som kommer att förklaras nedan för Galaxy S6 Edge.

Det finns flera orsaker till att felmeddelandet "Anslutningsproblem eller ogiltig mmi-kod" visas på din Galaxy S6 Edge, huvudorsaken kan bero på att det finns problem med operatörens leverantör eller problem med SIM-autentisering på smarttelefonen. Följande är flera olika metoder för att fixa anslutningsproblemet eller ogiltig mmi-kod på din Samsung Galaxy S6 Edge.

Starta om Android-enheten

Det första sättet att försöka fixa ogiltig MMI-kod är att starta om smarttelefonen. När du går till nätverksinställningar och håller sedan på "Power" -knappen och "Home" -knappen samtidigt tills telefonen stängs av och börjar vibrera startar smarttelefonen igen. Ändra prefixkoden