En av de vanliga frågorna från nya användare av Android som just bytte från iOS är hur man stänger av och byter appar på Samsung Galaxy Note 8. Nedan kommer jag att guida dig hur du enkelt och snabbt kan växla från en app till en annan på Galaxy Not 8. Samsung har arbetat med att stänga och byta appar och dess ännu lättare att flytta från en app till en annan.

Den nya softkey på Samsung Galaxy Note 8 gör det enkelt att växla mellan en app till en annan inklusive populära appar som Twitter och Facebook. Nedan följer en guide för hur du kan stänga och växla mellan appar i Note 8.

Hur man stänger och ändrar appar på Galaxy Note 8:

  1. Slå på din Samsung Obs 8.T vänster på startskärmen, tryck på funktionsknappen längst ner på skärmen. Välj den app du vill från valet av alla öppna appar. Du kan miniatyrbild till höger eller vänster för att avsluta en app som du inte använder längre.

Så snart du kommer till den här skärmen på Galaxy Note 8, visar den också hur mycket minne varje app förbrukar. Detta ger dig all information du behöver för att veta vilken app som förbrukar mer minne och gör att du kan stänga alla löpande appar som du inte använder längre.

Avinstallering av appar som du inte använder mer på din Samsung Galaxy Note 8 hjälper dig att skapa mer utrymme för dig att använda för att lagra andra viktiga filer som dina bilder, musik och videoklipp. Följande är instruktioner för hur du tar bort appar som du inte använder mer på Samsung Galaxy Note 8.

Hur man tar bort appar på en Samsung Galaxy Note 8:

  1. Slå på din Samsung Note 8. Från startsidan klickar du på Apps. Sök efter appen som du vill avinstallera, tryck på och håll ned appen. När appen har valts kommer en lista med alternativ att dyka upp. Flytta den till alternativet Avinstallera och släpp det. Tryck på Avinstallera för att ta bort appen.