Om du äger en Samsung Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge kan du ta itu med ett problem som du inte kan ta emot texter på Galaxy S7. Andra problem inkluderar också att inte kunna ta emot textmeddelanden eller SMS från iPhone-användare. Du kan lösa dessa problem två olika på Galaxy S7 som inte får texter och vi förklarar nedan.

Ett sätt att lösa problemet är när Galaxy S7 inte kan ta emot textmeddelanden eller SMS på din Galaxy S7 från någon som skickar en text från en iPhone. Ett annat problem är att Galaxy S7 inte kan skicka textmeddelanden eller SMS till någon som använder en icke-Apple-telefon som Windows, Android, Blackberry eftersom meddelandena skickas som iMessage.

Relaterade artiklar:

  • Hur man felsöker Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge Hur man fixar Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge kommer inte att aktivera Hur man fixar Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge får inte texter Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge SIM storlek info

Dessa två problem stöter ofta på Galaxy S7 om du hade använt iMessage på din iPhone och sedan har du överfört ditt simkort till en Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge. Den goda nyheten är att vi nedan förklarar hur du fixar Samsung Galaxy S7 för att inte få texter.

Hur man fixar Galaxy S7 kan inte ta emot texter: // ');}) (); //]]>

Under det här alternativet finns ett fält för att ange ditt telefonnummer, välja din region och ange telefonnummer. Klicka sedan på Skicka kod. Skriv koden i fältet "ange bekräftelsekod" och klicka sedan på skicka.