Samsung Galaxy S7 som fungerar på Android 7.0 Nougat har Safe Mode som gör det möjligt att använda åtkomst till operativsystemet med standardprogramvara om det finns problem med Galaxy S7. Dessutom kan du använda Safe Mode om några installerade appar inte längre fungerar eller om Galaxy S7 fortsätter att starta om.

För dem som inte vet vad Safe Mode är, är det ett annat läge som placerar Galaxy S7-miljön som låter användare säkert avinstallera program, ta bort buggar. Den bästa tiden att använda Safe Mode på Galaxy S7 är när du märker att en app röra sig och du inte kan avinstallera den normalt bara byta till säkerhetsläget Samsung Galaxy S5 och det kommer att vara väldigt enkelt för dig att avinstallera den utan att skada din enhet . När du har åtgärdat problemen kan du få Galaxy S7 ur Safe Mode och använda smarttelefonen som normalt. Nedan följer instruktioner om hur du sätter på säkert läge och hur man stänger av Galaxy S7 från Safe Mode som körs på Android Nougat 7.0.

Hur du sätter på Safe Mode på Android 7.0:

  1. Stäng "AV" Galaxy S7Tryck och håll ned Power / Lock-knappen samtidigt tills du ser "Galaxy S7 ″-logotypen. När logotypen dyker upp, håll omedelbart knappen Volym ned samtidigt som du släpper strömbrytaren. Håll volymen nedtryckt tills din telefonen slutförs om om den laddades framgångsrikt kommer ett "Safe Mode" att visas i skärmens nedre vänstra hörn. Släpp Volym ned-knappen För att avsluta "Safe Mode", tryck på Power / Lock-tangenten och tryck sedan på Starta om

Det är viktigt att notera att när Galaxy S7 är i säkert läge kommer detta att inaktivera alla tredjeparts tjänster och appar tills Galaxy S7 är ur säkerhetsläget. Detta låter dig komma in i enheten snabbt, aktivera eller inaktivera vad du behöver och sedan starta om.

Hur man får Galaxy S7 ur säkert läge på Android 7.0:

  1. Starta om Galaxy S7 så återgår den till Normal ModeEnter återhämtningsläge (Lär dig hur du öppnar återställningsläge på Galaxy S7) Ta bort batteriet och sätt tillbaka det efter 5 minuter (Lär dig hur du tar bort Galaxy S7-batteriet)

Det har rapporterats att vissa Galaxy S7-modeller som körs på Android 7.0 Nougat, kan kräva att du trycker och håller ned Volym-knappen under start på samma sätt som att göra det möjligt att lämna Safe Mode.

Instruktionerna ovan bör låta dig gå in i "Safe Mode" på din Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Den här guiden bör också hjälpa dig när du vill starta Galaxy S7 i säkert läge när du har felsökningsproblem med enskilda appar och vill fixa problem som är relaterade till appar.